Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 17 av 17 sitater

Å leve et A4-liv er umulig. A4 er en meningsløs tilværelse.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg vet ikke om stirringen er en test eller en yrkesskade.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Samliv er nynorsk. Samliv er A4-liv, det er prat, middagsselskap og jabbeljabbel. Samliv er krav og kompromiss, tilpasning og diplomati.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det nærmer seg slutten. Ranerne vet det, forsvarsadvokatene vet det, journalistene vet det. Men ingen sier det, vi danser, for nå spilles Bruce Springsteens Pay Me My Money Down, og det er så riktig, og i et anfall av villskap ber jeg vennen min holde brillene, og jeg kaster meg ut på gulvet og roper med forsvarerne ut i natten PAY ME, PAY ME, PAY ME MY MONEY DOWN!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, Eivind var hard, 195 centimeter høy, 125 kilo og ikke ett gram fett. I en periode var han den mest fryktede torpedoen i Norge. En MC- fyr var frekk og ga ham fingern. Eivind klinte fyren ned og tok tak i fingeren, og først brakk han den, så reiv og sleit han for å få den av.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Stemningen er fantastisk. Vi er som et gravfølge ruset på livet, noen danser bortover kaia, noen går arm-i-arm, og i den nye baren spilles partylåten Bandalaya, og flere kaster hendene i været og roper, også kommer KISS av Prince, og forsvarerne kaster seg ut på dansegulvet, sammen med journalistene, de danser tett, jeg ser dem hoppe og sprette, og nå er ikke den kvinnelige forsvareren med den vonde foten til å stoppe, hun ber meg holde ølen mens hun hiver seg utpå. Hun skumper borti en lokal dame , som spør meg hvem i helvete disse folka er, og jeg sier "Vi er på Nokasstival," og hun roper "HÆ?", og jeg gjentar "NOKASFESTIVAL!" De lokale heltene står rundt og ser at Lovens fortolkere og den fjerde statsmakt overtar lokalet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg brøt ham ned og tok hans personalia.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelReadninggirl30Stig TAnn ChristinG LMarit HåverstadLeseaaseandreas h. o.RandiAEvaAvaLesevimsaGunn Kari  PlathePiippokattaDaffy EnglundReidun SvensliLene AndresenGrete AastorpAnne Berit GrønbechStåle LiåsenIngvild SHilde H HelsethlittymseBrit HonningsvågNorahAnniken RøilKirsten LundLailaLeseberta_23Anniken BjørnesTheaNinaJulie StensethPer Åge SerigstadHelena EBenedikteanniken sandvikHarald KKaramasov11Kserina