Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

En gang var vi kjærester. Jeg lo av alt du sa og gjorde.
Nå er det krig. Hver eneste dag med deg er en krig.
Du har sendt meg ut i stillheten din, uten et eneste våpen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg står på trappa i nattemørke. Skogen og fjellene, det er så tungt, alt sammen. Jeg stirrer opp på himmelen. Stillheten er et øksehugg fra stjernene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dire Straits på radioen.
Morgenkaffe.
Du som ikke nynner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vinker. Du har allerede forsvunnet inn i huset, tatt av deg støvlene, gått over terskelen til et annet rom. Men tenk om du bare kunne snudd deg et øyeblikk, kommet tilbake.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du hadde en stemme man hørte, til og med når du sang i kirken, i koret ditt. Hva var det det het? Damekoret? Jeg husker ikke sånne ting. Men jeg hørte alltid stemmen din blant de andre. Selv i vedskjulet hørte jeg stemmen din, klar som øksebladet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryTove Obrestad WøienLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethCaroline Ekornes JohannessenDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81Kirsten LundHeidi HoltanAnn ChristinTralteBjørn SturødReadninggirl30Anniken RøilbeaverkriekVannflaskeNeraPer Åge SerigstadIngeborg GKjerstiKjersti S