Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Når noen påstår at de vet hva som skjer eller ikke skjer etter døden, er det like plagsomt å høre på enten det kommer fra ateister eller fra troende. Hvordan kan noen vite det? Nå på slutten har jeg nok lettere for å forestille meg at døden ligner på noe vi kjenner godt fra vårt eget liv, nemlig dyp søvn. Altså ikke-tilstedeværelse. Ikke noe å forholde seg til i det hele tatt. Men jeg vil ikke si at jeg går rundt og tror på det. Jeg tror ingen verdens ting. Jeg stiller meg helt åpen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Livet på jorden er ikke så kult. Husk at de aller fleste menneskene som har levd på denne planeten før oss, og som lever på denne planeten med oss, og som kommer til å overta denne planeten når vi er borte, de aller fleste av de menneskene har et veldig tungt liv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og det er det kanskje ikke så mange menn som opplever i et ekteskap, å aldri bli mast på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Delvis til stede, det er tittelen på vår tid

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Du bare lengter etter noe du kan flykte fra, men du kan ikke flykte fra ditt eget hode

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Tone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne M