Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

..., og ja, hun måtte gjerne lese. Han likte å se henne være et annet sted, inni noe annet, hjemme hos ham.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et liv var på sett og vis enkelt. Linje på linje med irreversible formuleringer, skritt som uavlatelig ledet hit eller dit. Veibaner som førte til store gatekryss med utstrakte muligheter, eller til trange blindveier, smug, klippekanter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

På en dårlig dag kunne det nesten virke som om menn levde hele livet bare for å etterkomme damenes ønsker, men det var kanskje barnslig å tenke sånn, det ble antagelig litt abstrakt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Man var ikke likeverdige, verken som ansatte på en arbeidsplass eller som innbyggere i et land. Likeverdighet var et konstruert begrep, lagt av sosialistene for å skape falsk trygghet i livet, som Jesus for de troende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Livet var som vanlig fullt av malplasserte objekter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

IngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald K