Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 11 sitater

Innredningen var i en gjennomført administrativ mattgrønn farge, og de ganske få plakatene som prydet veggene, ville ha passet inn i forrige århundre på et ungdomsklubbhus i en kommunistisk drevet forstadskommune.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det han ikke holdt ut, hadde han funnet ut, det var ubestandigheten i seg selv, tanken på at en ting, uansett hvilken, var slutt; det han ikke holdt ut, var intet mindre enn en av livets grunnbetingelser.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Indy, derimot, satte seg tungt ned rett imot Paul som en gammel kone, som bilderør krenker godvilje - men blikket hennes var våkent og nesten intelligent, hun var oppe i hundre prosent av sin kapasitet til å gjøre skade, det skjønte han straks.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

.... så snart man begynner å tenke seg om, går det bare èn vei, ikke bare i følelseslivet, forresten, tenkingen og livet går rett og slett ikke i hop.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Alkoholen er paradoksal; den bidrar iblant til å holde styr på angsten og se tingene i et misvisende positivt lys, og iblant har den motsatt effekt og forsterker klarsynet, og følgelig angsten; de to fenomenene kan veksle med få minutters mellomrom.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Paul hadde bestandig likt at den første i måneden falt på en mandag, han likte generelt at ting sammenfalt, livet skulle ha vært en lang rekke behagelige sammentreff, tenkte han. Ideelt sett.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

– Det er i hvert fall midt ute på havet, så vi slipper de fordømte stearinlysene deres ..., brummet Bruno oppgitt; bemerkningen overrasket Paul, men også han var blitt kvalm av alle de levende lysene, ballongene, diktene, «Hatet mitt får dere aldri» og sånne ting den gangen islamistene herjet som verst. Han fant det legitimt å hate jihadistene og ønske at de ble skutt ned i haugevis og gjerne bidra til det om det skulle trenges, hevnlysten forekom ham å være en i høy grad passende reaksjon.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

[H]an følte seg som en flatklemt ølboks under en britisk hooligans føtter, eller som en gjenglemt biff i grønnsakskuffen i et billig kjøleskap, kort sagt følte han seg ikke bra.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

I godt over førti års alder hadde hun inntrykk av å oppdage klassekampen; det var en merkelig følelse, ubehagelig, litt skitten, hun ville gjerne ha vært den foruten.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

I bunn og grunn hadde han ingen innvendinger mot ødeleggelsen av en sædbank. Tanken på å kjøpe sæd og i det hele tatt begi seg ut i forplantning uten engang å ha det seksuelle begjæret som påskudd, eller kjærligheten eller en annen følelse av samme orden, det sto for ham som kvalmende, rett og slett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseTove Obrestad WøienSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti S