Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Manipulatoren har oftest en kontroll over hva slags atferd han viser andre, mens psykopaten lettere avslører hvem han er, gjennom manglende kontroll. Det er med andre ord langt lettere å avsløre en person med alvorlig grad av psykopati enn en avansert manipulator, fordi manipulatoren skjuler hensiktene sine der psykopaten demonstrerer sin makt og viser mer av sitt sanne jeg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvem ville ikke ty til noen ekstra tårer, ispedd en sterkt overdrevet lidelseshistorie hvis denne formen for manipulasjon hjalp, når man etter å ha kjørt for fort er i ferd med å miste førerkortet ?.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Manipulatoren må skape makt på en falsk måte, fordi han reelt sett ikke har makt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når manipulatoren forteller en historie om seg selv, er den tilpasset den personen han møter, og det samspillet som er mellom dem.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Essensen i all vellykket takling av manipulasjon baserer seg på at man gjennomskuer spillet. Bevissthet om hva som foregår, er nøkkelen til å bli fri fra manipulasjon. Så lenge offeret ikke er klar over at hun blir manipulert, er det farlig for henne. Når hun gjennomskuer hele manipulasjonsspillet, i dets uendelige variasjoner, er ikke manipulatorens manipulasjonsforsøk farlige for henne lenger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie Uvaag