Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Hun prater i ett kjør, men har ingenting å si.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å leve er å justere, lempe, tilpasse, bruke sine evner og godta sine begrensninger. Vi kan ikke velge livet, livet velger oss.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Den aller første gangen jeg så deg, var du i følge med mange andre. Jeg var ikke på utkikk etter noe. Jeg lette ikke etter noen. Det må ha vært tusenvis av menn som har passert blikket mitt de siste ti årene, men deg så jeg. Deg stanset øynene mine opp ved. Du, og bare du, vekket hjertet mitt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han drakk publikum som en vampyr drakk blod. Det var ikke så merkelig som det hørtes ut som, at han, så misantropisk anlagt, badet seg i folks beundring, for publikum er noe annet enn enkeltindivider, og musikk er noe annet enn ord.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Biblioteket, det er håpet, men også trøsten.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Å leve er å justere, lempe, tilpasse, bruke sine evner og godta sine begrensninger.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Jeg satte ølene og colaen i kjøleskapet, la snacksen i skapet, gikk bort til doen for å drite, men døra var låst, og jeg gikk inn i stua og satte på tv-en så lenge.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. Martol