Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 12 sitater

Når døden er nær, gjør man alt. Virkelig alt for å klare seg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Når man ønsker noe og bestemmer seg for å gå på en vei, er prisen man betaler utfordringene man møter på veien. Det er kun gjennom å møte utfordringene man virkelig vet om man vil det sterkt nok eller ikke.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Deltid, det kan være en mulighet, men heltid skal være en rettighet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Venner, to tilfeldige nordmenn møter hverandre. Den ene har hodeplagg, den andre har det ikke. Min drøm er at den ene bærer det frivillig. Den andre tenker ikke over det. Sammen har de lært hverandre om ytringsfrihet, bearbeidet fordommer, de har lært hverandre om likestilling og retten til å gjøre egne valg. ( Utdrag fra Håvard Vederhus `s tale under Ap landsmøte i 2011)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det handlet om Hodeplagg, men de ulike plaggene har hver sin historie, forklaring og funksjon.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Religionen ble viktigere og viktigere i løpet av oppveksten. Jeg søkte tilflukt i fellesskapet, det føltes som om Gud så meg, at gud var med meg, passet på meg. Da visste jeg alltid uansett hva jeg gikk gjennom, så tok Gud vare på meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg opplevde to former for ensomhet . Den ene var ikke å få være med, å være fysisk alene eller føle seg utenfor. Den andre var opplevelsen av å sitte i et klasserom, en forsamling eller være blant familie og venner, og likevel føle seg ensom.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Nå hadde jeg endelig begynte på skolen. Tenk at jeg var så stor. Jeg var den eneste i klassen med flerkulturell bakgrunn. Det var først i tredje klasse det begynte en til med annen etnisk bakgrunn enn norsk. I løpet av tiden i barnehagen hadde jeg aldri følt meg annerledes enn de andre barna. Selv om jeg kunne snakke et språk som de andre ikke kunne og feiret jul på en annen måte, følte jeg ikke at jeg skilte meg ut.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Selv om vi skriver ned avtaler i almanakker eller lagrer dem på mobilen og tror at livet er forutsigbart, er det totalt uforsigbart.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Vi var en liksom-familie som var familie på vent. En jævla liksom-familie.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageAnne-Stine Ruud HusevågGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveLogikaKaramasov11Agnete M. Hafskjold