Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Det er noen hvite flekker i et liv, men iblant er det noe man kunne kalle et refreng. I noen mer eller mindre lange perioder hører du det ikke, og det er som om du har glemt refrenget. Og så en dag kommer det uten forvarsel tilbake nảr du er alene og ingenting rundt deg kan avlede oppmerksomheten. Det kommer tilbake som teksten i en barnevise som ikke har mistet sin kraft.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ennå måtte jeg dikte opp noe og fare med usannheter for å forsøke å finne sannheten. Jo da, jeg hadde bestandig hatt sansen for å snike meg inn i andre menneskers liv, av nysgjerrighet, men også av en trang til å forstå dem bedre og vikle ut de vasete trådene i livet deres – noe de ofte var ute av stand til å klare selv, fordi de levde for tett på sitt eget liv, mens jeg hadde fordelen av å være bare tilskuer, eller rettere sagt vitne, som man ville ha sagt i juridisk sammenheng.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethBeathe SolbergTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieStig TAmanda AChristin SillibakkenCecilieAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenHeidi Nicoline ErtnæsHildaTor Arne Dahl