Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Hvem var dette mennesket som kom ut på den andre siden av fødselen? Det var ikke rart at sønnen min var ny og fremmed her, han var jo ny og fremmed her, men jeg var blitt en fremmed, jeg også. Hvem var jeg nå?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og så visste jeg i margen at dette ville ha drept meg. Jeg kom ikke til å dø, men døden var her, og i et annet liv, i en annen tid, så ville jeg vært en av dem som "døde i fødsel", en bisetning, så kort, så udramatisk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

All gynekologi er en invasjon: de kalde hendene, hanskene, det bestemte grepet. Hender der det ikke skal være hender. All testing, alle aborter er hendelser som bekrefter svangerskapets faktum. Livmoren er åstedet. Det er ingen steder å gjemme seg når egget har festet seg. Spontanabort, provosert abort, senabort, fødsel: Alt dette er ting som skjer med og i og gjennom den gravide kroppen. Da må den gravide kroppen ha rett til å få all informasjon og ha full selvbestemmelse. Alt annet er overgrep.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein