Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

«Du ligner sånn på henne, Matilda. Jeg vil ikke at du skal føle deg helt Harry Potter, men du har virkelig hennes øyne», sa Amelia, og Oskar prøvde å la være å fnise.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

«Men vi er alle avvik på den ene eller den andre måten… Det gjør livet vakkert. Vi er mer enn fortellingens virkemidler: Vi er forvirrende og fulle av motsetninger, og det er fantastisk.»

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tilly prøvde å forestille seg at hun passet perfekt som noens bestevenn. Men når hun tenkte på seg selv, følte hun seg liksom litt uklar, som et fotografi som var uskarpt, og når hun sammenlignet seg selv med karakterer som hun møtte i bøkene, føltes deres blekk og papir mer virkelig enn hennes kjøtt og blod.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tilly skyndte seg å løsne tegnestiften fra stolryggen, og klappet jenta på armen i et forsøk på å trøste henne. Tilly snudde seg og så bedende Anne, men Anne stirret rasende på gutten. Bikket hennes oste av forakt, men gutten blunket bare til henne, noe som gjorde Anne rød som bringebær i kinnene. «Gilbert», sa Tilly lavt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

'Jeg trenger sikkert ikke fortelle dere to hvilken makt bøker har. Bøker kan forandre tanker, ja, hele verden. De kan åpne menneskets sinn og så frø som kan spire og vokse til noe magisk - eller noe skremmende. Historier skal både elskes og respekteres. Man bør aldri undervurdere hvilke krefter de har. Det er derfor bøker ofte blir forsøkt sensurert: De som forbyr eller brenner bøker, er de som er redde for hva man kan finne i bøkene. […]'

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Seb lente seg tilbake med et drømmende uttrykk."Du vet når du går inn i en bokhandel og ser tusenvis av bøker på rekke og rad foran deg? Den deilige følelsen av at innenfor hvert bokomslag finnes en ny verden å utforske - som tusener av små portaler? Den sitrende stemningen når du åpner en ny bok? Gleden å være omgitt av andre som også elsker bøker? Alt det er som drivstoff for bokvandringen, og man finner det i bokhandlene."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

AnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenChristoffer SmedaasEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartin