Tilly og bokvandrerne

av (forfatter) og Sunniva Aanonsen Sandsgaard (oversetter).

HarperCollins 2021 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.25 (8 terningkast.)

19 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis! Kjøp boka hos ark.no

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra forlaget

Ny, fortryllende bokserie for fans av Ingenlund og Harry Potter!
Noen mennesker kan lese dypere enn andre. Tilly Blad leser så dypt at hun en dag møter på to av favorittkarakterene sine i besteforeldrenes bokhandel i London. Hun oppdager at det finnes noe som heter bokvandring; karakterer kan krysse over fra boksidene til den virkelige verden - og Tilly kan reise inn i hvilken som helst bok hun vil. Med Alice fra Eventyrland og Anne fra Bjørkelys hjelp, trer Tilly modig inn i bøkenes verden for å prøve å oppklare mysteriet om moren som forsvant for elleve år siden.

Dette er første bok i en serie på seks bøker!

«Fortryllende.»
Independent

«En fryd fra første til siste side.»
Mail on Sunday

Bokdetaljer

Forlag HarperCollins

Utgivelsesår 2021

Format Innbundet

ISBN13 9788284250823

EAN 9788284250823

Serie Den magiske bokhandelen (1)

Genre Fantasy

Språk Bokmål

Sider 361

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

3 4 1 0 0 0

Bokomtaler

Å jeg bare elsker denne! Akkurat en slik barnebok av "klassisk" type som man bare kan forsvinne i, og som bokstavelig talt nettopp handler om å forsvinne i bøker. Ikke bare handler den om magiske bokhandler og biblioteker og bøker og lesing, den handler også om en av mine absolutt favoritter gjennom barndommen og mye av mitt voksne liv, nemlig Anne fra Bjørkely, som kommer ut av boka og snakker med Tilly, hovedpersonen i boka, og drar henne med seg til Avonlea. For magi- og bokelskere i alle aldere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Seb lente seg tilbake med et drømmende uttrykk."Du vet når du går inn i en bokhandel og ser tusenvis av bøker på rekke og rad foran deg? Den deilige følelsen av at innenfor hvert bokomslag finnes en ny verden å utforske - som tusener av små portaler? Den sitrende stemningen når du åpner en ny bok? Gleden å være omgitt av andre som også elsker bøker? Alt det er som drivstoff for bokvandringen, og man finner det i bokhandlene."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

'Jeg trenger sikkert ikke fortelle dere to hvilken makt bøker har. Bøker kan forandre tanker, ja, hele verden. De kan åpne menneskets sinn og så frø som kan spire og vokse til noe magisk - eller noe skremmende. Historier skal både elskes og respekteres. Man bør aldri undervurdere hvilke krefter de har. Det er derfor bøker ofte blir forsøkt sensurert: De som forbyr eller brenner bøker, er de som er redde for hva man kan finne i bøkene. […]'

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tilly skyndte seg å løsne tegnestiften fra stolryggen, og klappet jenta på armen i et forsøk på å trøste henne. Tilly snudde seg og så bedende Anne, men Anne stirret rasende på gutten. Bikket hennes oste av forakt, men gutten blunket bare til henne, noe som gjorde Anne rød som bringebær i kinnene. «Gilbert», sa Tilly lavt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tilly prøvde å forestille seg at hun passet perfekt som noens bestevenn. Men når hun tenkte på seg selv, følte hun seg liksom litt uklar, som et fotografi som var uskarpt, og når hun sammenlignet seg selv med karakterer som hun møtte i bøkene, føltes deres blekk og papir mer virkelig enn hennes kjøtt og blod.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

«Men vi er alle avvik på den ene eller den andre måten… Det gjør livet vakkert. Vi er mer enn fortellingens virkemidler: Vi er forvirrende og fulle av motsetninger, og det er fantastisk.»

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

 • "Hemmeligheten" av H.L. Phoenix
 • "Fremmedsteds reisebyrå" av L.D. Lapinski
 • "Yoko Onur - et balleliv" av Ayse Koca
 • "Zombieutbruddet - episode 1" av Robert Næss
 • "Solospill - dette er ikke romantisk" av Alice Oseman
 • "Snøkattprinsen" av Dina Norlund
 • "Kampen mot mørket" av Tim Probert
 • "Hør'a dagbok! - dagen Nansi gjøret dagbokskriving heftig igjen!" av Amina Sewali
 • "Julian er en havfrue" av Jessica Love
 • "Jeg og Earl og jenta som dør" av Jesse Andrews
 • "I lysets makt" av Leigh Bardugo
 • "Gregor og de hemmelige tegnene" av Suzanne Collins
Alle bokanbefalinger for dette verket