Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Jeg vil bare ikke at det skal definere meg, hvis du skjønner hva jeg mener? Jeg vil ikke at det jeg mangler, skal bli til det jeg er.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg tenkte på hvordan folks bestemte styrker og svakheter ble positive eller negative, alt etter hvor de befant seg på jorden. På skolen var jeg en dumrian, mens Star bokstavelig talt var en superstjerne. Men her på Krabi falmet hun inn i skyggene og satt på stranden med en bok, mens jeg fråtset i alle utendørsaktivitetene området hadde å by på. Livet ute i det fri var mitt element, som Ma en gang hadde poengtert, og jeg hadde vært mer kjent i samfunnet her enn Star.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har erfart at selv om man har viet sitt liv til gud, betyr det ikke nødvendigvis at man handler i hans navn [...]

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Uansett hva som skjer i livet ditt, kjæreste Cece, er det en ting som aldri kan tas fra deg, og det er talentet ditt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ingen reiser er umulig. Det eneste som skal til, er at man tar ett skritt forover.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

TheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann Milje