Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

USAs vei bort fra et levende demokrati er en prosess som har pågått lenge, og som vil kunne få enorme konsekvenser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Om man ikke har så mye annet å skilte med, er muligheten til å ta andres liv etter forgodtbefinnende et overveldende sterkt maktuttrykk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Virkeligheten har forlengst brutt igjennom og ødelagt de mange skjønnmalende amerikanske historiene. Tilbake står en skadet, seldestruktuv og ofte forhatt nasjon, unik i sin makt, men også i sin til tider blendende skjønnhet og mennesklige varme, en nasjon blant andre i et århundre der ingen vissheter vil kunne bli stående uutfordret.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nøkkelen til en progressiv forandring må bestå i at det nhliberale risikosamfunnet overvinnes og avløses av en samfunnsformasjon preget av solidaritet, likhet og utstrakte sosiale rettigheter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det illiberale demokratiet er det virkelige demokratiets teknokratiske og autoritære parodi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For den som vil snakke om amerikansk høyrepopulisme, er det umulig å komme utenom landets langvarige befatning med folkemord, slaveri, segregering samt andre former for strukturell disikriminering av minoriteter.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenKirsten LundRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffJulie StensethStig TIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit Håverstad