Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Hun klarte ikke alle disse intrigene. Hun likte at tingene var enkle og greie. Ingen utflukter, ingen tvetydeligheter. Det var en av grunnene til at hun alltid hadde hatt problemer med dikt. Hvorfor kan de ikke si rett ut hva de mener?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Bonnie trakk pusten dypt og åpnet døren til klasseværelset. Elevene som sto borte ved vinduet løp øyeblikkelig til pultene sine. Det var en broket gruppe med langt hår, jeans og ringer i ørene og nesene, omtrent like mange gutter som jenter fra forholdsvis velstående hjem som forsøkte å se så lutfattige ut som mulig. De uttrykksløse øynene røpet en kollektiv kynisme som hørte hjemme i en mye eldre aldersgruppe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er det ikke noe som heter diskresjon? Og er det ikke noe som heter sunn fornuft lenger?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for at du kom, la hun til og kastet ordene over skulderen som et sammenkrøllet papir.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

GunillaRandiAMorten MüllerTorill RevheimMarianne AugustasiljehusmorSynnøve H HoelJBHarald KVariosaAvaInger-LiseHelena EAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEli HagelundBeate KristinAlice NordliHanne Kvernmo RyeVidar RingstrømTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarte