Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

De dro ut annethvert år, med dobbeltrifle og sjekkhefte. Familieberetningene var dominert av nestenulykker i brede lakseelver, lange skuddhold og fallende rågummipriser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det blir att mer i stabburet om folk lærer seg å stryke med på tom mage.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men hva som ble ment andre steder angikk dem mindre enn det som skjedde på månen, og dersom noen hadde hatt innvendinger, ville de fått merke at en kvinne fra Gudbrandsdalen, fattig som rik, ikke hadde noen tradisjon for underdanighet, og at hun kunne stelle i stand et sant helvete for selv den mest tålmodige mann.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

(...) nemlig at det uforklarlige ikke var i strid med naturlovene - de var bare i strid med de naturlovene som til nå var kjent.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Han kjente ingenting, og det å kjenne ingenting var, visste han, det verste krigen kunne gjøre med en mann.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

.. han tok omkring henne og kjente at natten fra nå av var annerledes, for vissheten om lyset hadde gjort mørket til et bedre mørke.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Han ville ikke tenkt på mørket som mørke hvis det ikke hadde vært for at det var mulig å ønske seg lyset.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Jan Arne Nygaardingar hÅsmund ÅdnøyHegeBjørn SturødLeseaaseHilde H  HelsethReidar SolbergLilleviLise MuntheWenche VargasAnn Helen ETorHarald AndersenIvar SandMorten BolstadVigdis VoldMartineAstrid Terese Bjorland SkjeggerudKikkan HaugenIngunn SKjersti STheatuhamreRalingsformidlerneBjarne AashaugSigrid Blytt TøsdalMathiasHeidi BMarit HåverstadMonaBLJulie StensethLisbeth Kingsrud KvistenLailaBabynemiIngeborg GOdd HebækEster SPiippokattaMaiken