Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 13 av 13 sitater

Og alt det andre nye; kvinnene, ja, selv arbeiderkvinnene, arbeidskolleger og venninner av Liljan, sitter hjemme i husene sine med én eller to unger og har ikke noe å gjøre. De skulle være hjemme og ikke ha noe å gjøre, det var ihvertfall det de sa, om årsaken aldri så mye er et trangt arbeidsmarked; det er riktignok noe som heter "barneoppdragelse", men det går stort sett ut på at heller ikke ungene skal ha noe å gjøre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Historien skrives av seierherrene, heter det, og det er sannere enn behagelig er, for når den fattige til slutt seirer, er hans dumme og og bedøvede hjerne så lettet og glad over å kunne viske ut sin fortid - en mislykket streik for eksempel, at han hater alt som ligner på det og trår det under foten som den bakfulle Jeppe baronens tjenere.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Byen har en egen evne til å gjøre en fattig igjen straks en får lønning. Jo mer kjent og innlevd en blir, desto raskere merker en at det mangler noe i klesveien; standarden forandrer seg hele tiden og må til en viss grad følges, enten man ønsker å være fin eller usynlig.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Harald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudHeidi HoltanTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundLailaEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalToveInger-LisePerSpelemannTorill RevheimReadninggirl30Fride LindsethTor-Arne JensenTorJBBjørg RistvedtChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneHanne Kvernmo RyeBjørn SturødPiippokattaElla_BCarine OlsrødVibeke