Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Vi så ingen grunner til å bekymre oss. Politikk var noe som antikk de voksne - vi hadde våre egne problemer å tumle med. Og viktigst syntes vi det var å finne ut hvordan vi best skulle anvende våre liv - og selvfølgelig å oppdage livets hensikt, hvis det fantes noen hensikt, og hvilken plass mennesket hadde i det uendelige og fryktinngytende kosmos. Dette var evige og fundamentale spørsmål, langt viktigere enn slike forbigående og latterlige begreper som Hitler og Mussolini.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mellom seksten og atten er gutter ofte preget av naiv uskyld og skinnende renhet, og samtidig en ubendig drift mot den absolutte og selvutslettende hengivelse. Perioden er ofte kortvarig, men fordi den er så intens og så enestående, forblir den en av livets aller fineste erfaringer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lille jøde, far vel, far vel, Moses og Isak venter deg vel?

Lille jøde, vær ei så sturen, til ild og svovel går helvetesturen.

Kom aldri tilbake lille jøde, her ønsker vi bare å se dere døde.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Yvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk Ottersen