Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Man føler seg som en hane som nettopp har blitt halshogd med ei uskarp øks og som likevel forsøker å gale.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

De hadde vært der en gang midt på dagen, men høylys dag er alle hemmeligheters natt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Musikk trenger inn der ingenting annet før har vært, og forandringen er varig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

[…] fantasier blir til virkelighet før virkeligheten kan slippe til å avkrefte dem.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bagband er et sted uten attraksjoner, et sted ingen egentlig behøver å vite om. La gå at det finnes et fint bryggeri med en tilhørende rustikk restaurant, det er noen hus, det finnes mennesker som har valgt å bo der og det finnes dem som rett og slett ikke har maktet å finne seg noe annet. Hekker, hager, frukttrær, små kanaler etter fordums drenering. Ellers ingenting. Og dette gjør Bagband til et perfekt sted. Den som bor i Bagband, konkurrerer ikke med noen og kan utføre sitt virke i fullstendig fred for omverdenen. Et stillhetens stormsentrum.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Man må akseptere at det finnes andre versjoner av ens eget liv enn den en selv går rundt og holder for å være den rette.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Nordvesten står tung, kald og herskesyk inn fra Nordsjøen denne februarkvelden. Dersom vindstyrken overstiger et visst nivå, begynner landskapet å gynge, synge, deklamere at det er til.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Marianne AugustaDemeterritaolineHarald KIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaKirsten LundTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethMonica CarlsenBeathe SolbergPiippokattaMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmaja