Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

I mer enn tretti år har vi vært klar over at det er skadelig for miljøet å bruke torvbasert jord, så hvorfor gjør vi det ennå?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Globalt sett er det ingen tvil om at invaderende arter er et stort problem. Det er en fare for at vi vil ende opp med en homogenisering av vår flora og fauna, slik alle bysentra rundt om i verden nå har McDonald’s og Starbucks.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du lurer kanskje på hvorfor meitemarker er så viktige at jeg blir liggende våken midt på natten og bekymre meg for dem. Svaret er naturligvis at disse ydmyke skapningene utfører en lite glamorøs, men avgjørende jobb med å holde jorden sunn og gjenvinne dødt organisk materiale.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Cathrine PedersenKristinBeathe SolbergVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaTine SundalHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBLEster SThomas Røst StenerudNorahHarald KThereseBjørg Marit TinholtMarianne MsiljehusmorFrode TangenJon Torger Hetland SalteGrete AastorpHanne Kvernmo RyeEgil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborg