Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Blant "storkonsumentene" [av mobiltelefon] var det først og fremst... konkurransemennesker med dårlig selvfølelse som utsetter seg selv for mye stress. Personer med en mer tilbakelent og avslappet holdning til livet... hadde stort sett ikke samme problem med mobilavhengighet.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

... Mobilen [har] en nærmest enestående evne til å tiltrekke seg oppmerksomheten vår, og det virker ikke som den evnen opphører bare fordi den ligger i lomma.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Mennesklig kunnskap er ikke det samme som å kunne ramse opp en lang rekke fakta. Den klokeste personen du kjenner, er ikke nødvendigivis den om er best i Trivial Pursuit. For å virkelig lære noe kreves det både kontemplasjon og fokus.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Mange jobber kommer til å forsvinne som følge av automatisering og kunstig intelligens. De som blir igjen kommer sannsynligvis til å kreve at vi kan konsentrere oss. Ironisk nok er konsentrasjon både det vi trenger mest i en digital verden, og det som undergraves i den.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

LailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian Axdal