Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Men mørke kvelder var en lykke. Tenne lys, krype opp i sofaen, finne ro i en bok, mørket hadde aldri skremt henne, tvert imot. Solrike dager og netter opplevdes som et press om å være våken og til stede og glad og sosial til enhver tid, mens mørket ga henne muligheten til å hvile i sitt eget selskap.

Godt sagt! (3) Varsle Svar
  • Dugnad, sa Krumme. - For et pussig ord. Erlend har forklart meg at det betyr frivillig arbeid som ingen har lov å sluntre unna, det lyder sgu` paradoksalt
Godt sagt! (5) Varsle Svar

Nå kom de forbaskede tårene, at det ikke skulle være mulig å kontrollere noe så enkelt som tårer, noen burde forske på det, tenkte hun, og finne en medisin, en motgift, hun var så luta, pisse lei av å grine.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun kunne ha sparket Erlend på leggen om hun hadde nådd frem, hvorfor pokker skulle Frank Skår vite hvor mange soverom hadde, enn si få tankene brakt over på senger i det hele tatt. Han var kjapp til å trekke konklusjoner, den frekke københavnerhomsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og hun visste ikke hva mer hun skulle gjøre for å lindre sorgen, annet enn å vende seg mot neste nattesøvn, trampe videre inn i neste morgen, neste dag, nye plikter og gjøremål, livet og livet og livet. Hele tiden dette helvetes livet som måtte leves.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Da kveldsmørket hadde lagt seg som et svart ullteppe over gården, tente hun telys i vinduskarmene og satte seg ved kjøkkenbordet. Nå hadde hun jobbet bra, griser og fugler og hund hadde fått sitt, fjerde vaskemaskin var i gang i kjelleren, morgenkåpene hadde vært like fine etter den smule overdrevne varmebehandlingen, bjørkekubbene knitret i ovnen, og bak den lå hunden i en fornøyd krøll med snuten under halen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

NerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine Olsrød