Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 19 sitater

"Når i verdenshistoria har gutta på golvet vært de som har stått i første rekke, bortsett fra når det gjelder å hoppe i fallskjerm over en slagmark?"

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Et språk som blir tatt ut av opprinnelseslandet, utvikler seg ikke på samme måte som der det har sitt opphav, og slik er det blitt med broren min og meg også. Dog er jeg usikker på hvem av oss som er den moderne og hvem som er den gammeldagse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Drit i himmelen, den er bare et blått tak over livet vårt. Alle som ser på den som noe annet, er voksne mennesker som aldri har sluttet å tro på eventyr.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Der jeg kommer fra, har klengenavn som oftest en negativ klang, som Apen, Høg og Låg eller Brøst-Jensen. Selv det å bli kalt Einstein var ikke nødvendigvis positivt på Skogli.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Vasker all skitten av ørene, potene, den lange pelsen under buken, på hunden mora mi på død og liv ville jeg skulle ha

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg mener ikke å si at det var hans måte å ordlegge seg på som til slutt drev mor bort, men mange kvinner når et punkt i livet da de trenger mindre en dikter og mer en gjører

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvem av dere kan vel med all sin bekymring legge en eneste alen til sin livslengde?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har aldri sett på livet mitt som et bankinnskudd der jeg kan leve av rentene i alderdommen. Tida er en ferskvare, og den skal brukes

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det første faren min gjorde da de satte opp trafikklys inne i Kongsvinger, var å kjøre på rødt. Det gikk bra den gangen, og det gikk bra den neste også, men som på de fleste andre områder i Elias Kamphsugers liv, har ikke alle gode ting alltid vært tre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er noe usigelig trist over det at den du var før, skal definere hvem du er nå

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliStig THarald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAva