Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 23 av 23 sitater

Jeg gransket boken fra forskjellige vinkler, la øret mot den og lyttet. Men nå var den stum. Likevel visste jeg hva som var der inne, hva som ville hende hvis jeg åpnet den og begynte å lese på nytt. Det var ikke til å fatte. Levde boken? Og hvis den ikke gjorde det, hvor kom da bildene og stemmene fra?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

I flere dager leste jeg i hver ledige stund. Jeg pakket boken ut av en beskyttende tøyfille og pekte langsomt ut ord etter ord. Det var som å gå gjennom en vidstrakt skog. Etter en lang vandring kom jeg endelig til den siste siden, trestammene tok slutt og permen smalt igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når som helst kan jeg forsvinne. Slik er vandringsmannen. Nå er jeg her, og i neste nå er jeg der. Jeg setter føttene under meg, tar ranselen på ryggen og går. Det er alt.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaLinda NyrudKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaAvaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild STonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundRune U. FurbergLilleviIngunn SCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleAlice NordliLene Andresen