Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 18 av 18 sitater

Jeg skal love deg at det ikke er hånden din han skryter av, det er de faste brystene, den forlokkende munnen og varmen mellom lårene dine.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"La meg gi deg et råd, bastard," sa Lannister. "Glem aldri hva du er, for det kan jeg love deg at verden aldri vil. La det bli din styrke. For da kan det aldri bli din svakhet. Ikle deg det som en rustning, og det vil aldri bli brukt mot deg."

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Han lukket øyene i bønn. Lange, elegante fingre streifet kinnet hans før de låste seg om halsen. De bar skinnhansker av det fineste muldvarpskinn og var klissete av blod, men likevel var de kalde som is.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var et ildfat i rommet. Gregor sa ikke et ord, han bare plukket meg opp og presset ansiktet mitt ned i det brennende kullet og holdt meg der mens jeg hylte og skrek. Du har sett hvor sterk han er. Selv den gang måtte det tre voksne menn til for å få ham til å slippe. Prestene snakker om de syv helveter. Men hva vet vel de? Bare en brent mann vet hva helvete virkelig er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når man går til sengs med en stygg kvinne er det best å bare lukke øynene og sette i gang, kvinnfolket blir ikke penere om du venter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"De kaller dem væpnere. Jeg kaller dem svinedrenger kledd i silke!" Det tok ikke Ned mange sekundene å forstå problemet. "Det er ikke guttenes skyld," sa han til kongen. "Du er for feit for rustningen din Robert."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En hersker som gjemmer seg bak betalte bødler, glemmer fort hva døden er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skal du ta en manns liv, skylder du ham å se ham inn i øynene og høre de siste ordene. Og hvis du ikke orker det, fortjener kanskje ikke den mannen å dø.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie Stenseth