Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 15 av 15 sitater

Det er tvilerens forbannelse at alt må fortøyes til ord først for å være virkelig, og ordene skal helst knyttes til andre ord, som helst bør gå opp i hverandre, nærmest som et regnestykke, og først når man har en god og sammenhengende beskrivelse av tingene i verden, er man klar til å handle i den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I det siste har jeg for øvrig vært et morgenmenneske uansett. Det veksler fra uke til uke hva slags menneske jeg er.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har bare én bok i meg, når alt kommer til alt. Den heter: «Hvordan jeg lærte å elske», og jeg håper å få skrive den igjen og igjen, med små variasjoner, til jeg dør.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kanskje du aldri har villet skrive, men selv bli poesi...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Som barn leste jeg forresten en bok om reinkarnasjon. Det sto at i hvert liv skal man lære noe nytt. Jeg tenkte at i dette skal jeg lære tålmodighet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundBjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemLene AndresenEgil Stangeland