Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Han ser veldig ung ut, helt ferskbakt, med rødblomstrende kinn, ligner nærmest en konfirmant.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Men de beste båtene er skinnbåtene til de innfødte. De har en enorm lasteevne og er veldig sjøsterke, og så lar de kjerringene ro for seg, så helt dumme er de jo ikke.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Farvel, prest. Du tror det er slutt nå. Du tror kampen er over. Slik er det for dere dansker. For dere er Grønland noe med en begynnelse og en slutt, noe man reiser til og reiser fra igjen. Men slik er det ikke for oss som hører hjemme her. For oss slutter det aldri. Grønland er vårt land, hele livet vårt fra vugge til grav. For oss er kampen ikke over. Den har knapt nok begynt.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

..., for enhver handelsmann som er flink til det han gjør, vet at det ikke er varer han selger, men drømmer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er vingeslag i luften rundt meg, jeg setter føttene prøvende på gresstorven før jeg overfører min fulle tyngde til den, merker hvordan jeg synker litt ned, og myrvannet kommer surklende opp rundt skoen, så løfter jeg foten med et skvulp før jeg rekker å bli våt. Man må holde seg i bevegelse, ellers suges man ned.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

kntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmajaAnne Berit GrønbechritaolineAnne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardgretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten Bolstad