Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Maraia tror ikke Edson er noe for henne. Han må først bli noe for seg selv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er først når du hører hva hjertet ditt lengter etter, at du vet hvor du skal være.

Godt sagt! (3) Varsle Svar
  • Men vet du hva jeg hadde, Armand? Jeg hadde håp. Masse håp.Det håpet som alle foreldre har for barna sine. Om vi ikke har noe annet, om vi ikke har penger eller planer eller noen som helst kontroll over hva dere finner på, så har vi håp. Håpet om alt dere skal bli. Drømmene dere skal oppfylle. Ikke de drømmene vi har, men de dere selv har, et sted inni dere. At dere må finne dem, og at de er levedyktige så de kan gi dere det dere trenger. Vi kan gi dere mat og klær og lære dere å gå på do, men hvordan drømmene deres går, må dere finne ut av selv.
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Er det sånn det er, tenker Sina, at å røpe hemmelighetene våre får oss til å stå stødigere? Blir vi tryggere jo naknere vi viser oss?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

bandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtHarald KLinda NyrudTone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenTine SundalHildeToveHeidiTine VictoriaHelen SkogAndreas Bokleser