Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Mange sier de blir klokere med alderen. Sannheten er at de siger sammen, blir treigere. De mister det som var markant ved dem. De synker ned i myk sand og går trøstig til bunns. Det er det som kalles å bli moden.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I ettertid vil den store bragden til dette rikmannsdiktaturet ha vært måten det har manipulert bevisstheten til folk på. Alliansen mellom banker, religioner og multinasjonale selskaper har vunnet slaget. De har alle fått den eiendomsløse mannen i gata til å oppgi alle rettighetene sine i bygge mot å få lengte tilbake til landets imperialistiske fortid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når japper begynner å bry seg om åndelighet, er det tegn på at vi går tøffe tider i møte, tenker Gaëlle.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det nyeste påfunnet er barer hvor drankere ikke føler seg hjemme. Disse folka er kjerneklientellet ditt, og du hiver dem på dør. Og etterpå klager alle over at de må legge ned. Men en bar kan ikke holde det gående med tre turister som synes en croque monsieur er reine festmåltidet. Du må ha noen bærebjelker for å holde sjappa oppe, karer som er villige til å selge huset sitt for å få drikke. Selger du alkohol, må du ha dedikerte kunder, ikke folk som sitter og nipper til en jordbærkir.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

They wanted to turn him into Rimbaud when he was just a deadbeat loser.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundAndreas BokleserVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendliesomniferum