Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Mennesket er den eneste arten som ikke har naturlige fiender, derfor er det vårt ansvar å tilintetgjøre oss selv. Så viselig er naturen innrettet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Han lurte på hvor mange kirker det fantes i verden, og om Vårherre var opptatt av det spørsmålet. Det måtte vel tross alt føles som en fjær i hatten at det var så mange konkrete supporterbevis der nede på jorden? Oppført under slit og strev, nedbrent, istykkerbombet, oppført på nytt og restaurert om igjen og om igjen opp gjennom århundrene, disse spisse fingrene som alle noe fåfengt pekte opp mot en uendelig fjern himmel.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hvis det finnes en gud, så er han ganske enkelt ikke allmektig, og da faller jo spørsmålet bort. Men hvis vi går tilbake til ondskapen, så skal Churchill ha påstått at han forsto Hitler ... på et dypere plan ... og at det var derfor han også visste hvordan han skulle bekjempe ham.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Han var mer en dreng enn en sønn, det forsømte Augustus aldri å understreke, blod er tykkere enn vann,og det blir ingen silkepung av et griseøre.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

LeseaaseHarald KHeleneThomas KlakeggAnn ChristinMantenTralteKaroline RøyskattAndreas Bokleseringar hKaramasov11Tone HLise MuntheGrete AastorpKristin F. JørgensenRolf IngemundsenLinnEster SVannflaskeBjørg Marit TinholtSilje HvalstadTorill Elisabeth RevheimHelge-Mikal HartvedtMarianne KesselAnneWangMette-MAstrid PedersenKorianderLilleviRufsetufsaSimen "Boktimmy" IngemundsenArne SjønnesenRandiKristine87MariesverdenSiljeKaroline in WonderHeidi BBJulie StensethMonica Carlsen