Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 8 av 8 sitater

"Foreldrelivet, altså", sier han, "den eneste typen forhold der man blir forlatt når ting går bra."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Å komme seg videre betyr ikke å komme seg bort. Det betyr å komme seg fremover, og det gjelder oss alle, til en ukjent, noen ganger skremmende og alltid uforutsigbar ny vei i livet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men kjærlighet kan utføre mirakler.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noen ganger gir livet oss øyeblikk som er så klare og levende at de er umulig å overse, øyeblikk da situasjoner plutselig utkrystaliserer seg, slik at når du tar et valg, gjør du det ikke av frykt, eller håp, men ut fra urokkelig tro på at det er det eneste riktige å gjøre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Rart det der med kjærlighet - de som nekter å riskere hjertet sitt, risikerer hjertet sitt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er interessant hvordan enkelte hendelser endrer livet, hvordan ett øyeblikkk kan markere et tidsskille, sånn at når man snakker om det, er det et før og etter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For hver gang du sier stakkars meg, tell alle grunnene du har for å være takknemlig, og gang dem med tre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det finnes ingen riktig ord for feil person.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag