Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 25 sitater

Allerede nå er det som om dere er alltid har vært i livet mitt. Når jeg tenker tilbake på tidligere minner, må jeg først huske at dere ikke fantes, før jeg kan gjenkalle minnet på nytt, dere har farget alle minner med livene deres

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg forstod heller ikke når jeg ble dette mennesket som var så lett å såre. Hadde jeg bestandig vært dette mennesket, eller hadde livet klort meg opp, slått meg i stykker for godt?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Om han var festet til himmelen, måtte snora være særdeles tynn, den kunne ryke når som helst.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selv tenkte jeg at jeg snart var nødt til å slippe noen helt inn, men det skjønte jeg ikke lenger hvordan man gjorde. Jeg var et primtall som ikke kunne deles på flere.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Min egen død har kommet nærmere etter at jeg fikk barn, livet virker både lengre og kortere på en gang. Kortere fordi jeg skjønner at jeg ikke er så viktig som jeg har trodd, jeg er bare en liten del av noe uendelig stort. Selv om jeg fremdeles er med i løpet, så er det barnas liv som er fulle av potensial nå. Men livet virker lengre når jeg tenker på alt det er plass til, når jeg tenker på hvor evig en barndom er, og nå får jeg ta del i barnas barndom, en uuttømmelig kilde av minner

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du ser bekymret ut der du ligger i vogna, jeg hadde glemt hvor bekymret et spedbarn kan se ut, du har allerede en rynke mellom øyenbrynene, den har du arvet av meg. Og du har all grunn til å være bekymret, nå som du er et menneske på jordkloden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tenk om jeg glemte hvordan han lå og hvisket etter å ha våknet, som om han var redd for å stikke hull på dagen, eller natta, med stemmen sin?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Før trodde jeg at det gode med skogen er at jeg der vet hvem jeg er, men sannheten er at jeg i skogen endelig blir fri fra meg selv, jeg kan bare være.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg så for meg at jeg kom til å få tilgang til et helt nytt språk, jeg ville dykke ned i en del av meg som jeg ikke har hatt kontakt med tidligere, og om nettene når jeg lå våken sammen med barnet, skulle jeg bruke dette helt nye språket til å skrive ord og setninger som verden ennå ikke hadde sett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendliesomniferumRune U. FurbergChristofer Gabrielsen