Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Men da Robert Recorde tegnet sin typografiske nyskapende pluss i 1550-årene var hensikten at den skulle være en vei som var åpen i begge ender. Ingen av sidene hadde forrang. Denne omvendte bevegelsen skjer ikke under normale omstendigheter: rett strålene fra to lommelykter mot hverandre så oppstår det ikke plutselig faste gjenstander som hopper frem og spretter ut av tomme luften. Men i universets første øyeblikk var temperaturer og trykk så høye at rent lys hele tiden gjorde denne bakvendte bevegelsen langs likhetstegnets bro, og ble klemt sammen til en masse. Alt skjedde ikke på én gang, som om universet var et himmelsk badekar som nå plutselig ble fylt. Mye av den nydannede massen fortsatte å eksplodere tilbake til ren energi. Først da universet var en voksen struktur, et helt betydningsfullt sekund eller mer gammelt, stanset omdanningen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som det er sagt, for å drive med matematikk trenger du papir, blyant og en papirkurv. For å drive med filosofi er det nok med papir og blyant.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Yvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk Ottersen