Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Vertinnen var i ferd med å få hønsene i hus, ilden hadde allerede brent ut og måtte, ikke uten en viss syting, tennes igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis Clarisse kunne lese engelsk, ville jeg ikke våget å legge til at hennes figur ikke var ansiktet verdig. Hun var en kandidat for korsettet, men det kan muligens endre seg etter hvert som hun blir eldre.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hver eneste natt, viste det seg, var sengen redd, klar for ham som vandrer ute i skog og mark, der Gud holder åpent hus. Jeg mente at jeg hadde gjenoppdaget en av disse sannhetene som åpenbarer seg for villmenn, men holdes skjult for økonomer; jeg hadde i det minste oppdaget en ny glede i mitt liv.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hovedsaken er å være i bevegelse, kjenne tilværelsens savn og vanskeligheter på kroppen, klyve ned fra sivilisasjonens fjærmadrass, kjenne jordens granitt under føttene, bestrødd med knivskarp flint.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Det er flertallets ufullkommenhet som i en forbløffende demokratisk prosess bestemmer skjønnhetsidealet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikPrunellaLailaHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar h