Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 30 av 67 sitater

Men det ligger ikke i mennesklig natur å føle takknemelighet eller ydmykhet i lengre tid, enkelte begynte å tenke på tobakk og glemme evigheten.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er tydelig at et menneskesinn har stor rekkevidde, storartede muligheter, men de fleste utnyttes ikke fordi tilværelsen snart stivner og mulighetene minker for hvert år som går, tankenes vidstrakte vidder forsvinner eller går over til ørken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ordet april er satt sammen av lys,fuglesang og forventning.April er den gladeste,mest håpefulle måneden i året.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Tall har ikke fantasi, og du må derfor ikke ta dem særlig alvorlig.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Å leve i åtti år, men likevel ikke leve, kan man se på som et svik mot livet.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Når valget står mellom liv og død, velger de fleste livet.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Vi er det vi sier, men også det vi tier om.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Vinden hyler mellom fjellene, rusker opp havet, saltet fester seg på husene og vannet strømmer inn i kjellerne. Når været løyer og vi kan gå ut uten å bli drept, er gatene dekket av tare, som om havet har nyst på oss.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Øynene er usynlige hender som stryker, klemmer, berører og kjenner.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Døden forandrer alt. Egoisme var ikke noe man forbandt med Bardur mens han ennå levde med sine brune øyne, men nå ligger kroppen hans der på egnebenken og forventer at den blir tatt hånd om, at den blir båret hit eller dit, og i tillegg kan man ikke se bort fra at han bebreider sine tidligere fiskerkamerater og Andrea for ennå å være i live.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieBjørg  FrøysaaStig TAmanda AChristin SillibakkenCecilieLinda NyrudAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadGrete AastorpBente NogvaLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23Stine AskeMaiken