Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 67 sitater

Vi spør bare om det som det er lett å svare på, og slipper ingen innpå oss. Man spør om fisk, høy og sauer, men ikke om livet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Musikk er ulikt alt annet. Den er regnet som faller i ødemarken, solskinnet som lyser opp hjertene, og den er natten som trøster.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den som dør førti år gammel, har kanskje i virkeligheten levd mye lenger enn den som dør i en alder av nitti.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Lykken trenger ikke alltid å være på høyde med himmelpolene.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er et helvete å ha armer, men ingen å omfavne.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Et lys som makter å lyse opp en god verselinje har ganske sikkert oppnådd sin hensikt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Man kan si litt av hvert om druknede mennesker, men de er i alle fall ikke ute etter fisk.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

De er våte på føttene, naturligvis er de våte, det var vi da alltid på den tiden, døden vil tørke dem, sa de gamle når noen klaget, iblant vet gamle folk mindre enn ingenting.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En levende kropp er fantastisk. Men i samme øyeblikk som hjertet slutter å slå, blodet ikke lenger pumper og minner og tanker ikke lenger gnistrer innenfor hodeskallen, opphører den å være fantastisk og forvandles til noe som vi helst ikke vil behøve å sette ord på. Best å overlate det til vitenskapen. Og deretter jorden.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Folk er i live, har sine øyeblikk, sine kyss, latter, sine omfavnelser, kjæleord, sine gleder og sorger, hvert liv er en hel verden som så faller sammen, og ikke etterlater seg noen verdens ting, bortsett fra et par gjenstander som på grunn av eierens død blir tiltrekkende, verdifulle, iblant hellige, som om en bit av dette livet som er blitt borte for oss, har forflyttet seg over i kaffekoppen, sagen, hårbørsten, skjerfet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikte