Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 24 av 24 sitater

Av og til fikk jeg det for meg, at hele verden sov. At jeg var den eneste som våket. At det var jeg, som gjennom min bevissthet holdt det hele sammen.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Nei, det var faktisk slik fatt med meg, at jeg i alle år hadde styrt fantasiene mine i retning modne kvinner. Kraftige voksne kvinner med livserfaring. Slike som Gro Harlem Brundtland og Tina Turner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I hele mitt liv hadde jeg kvidd meg for å snakke direkte til kvinner jeg begjærte. Nå merket jeg at noe løsnet. Kanskje det hadde noe med førtiårskrisen å gjøre, jeg vet ikke. Man kommer til et punkt der man sier til seg selv: "Hva har du å tape ?"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Riktignok har jeg møtt veggen etpar ganger, men hvem har ikke det?. Det er slikt som hører menneskelivet til. Vi er ikke her for å spille bingo og spise bløtkake hele tiden.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

JoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe Solberg