Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 17 av 17 sitater

  • Ja det siste var noe jeg fant på. Men ellers var det sant. Jeg mener bare at det er mye en skal passe seg for. Jeg mener, det er ikke noe orden på livet. Det som egentlig er rart, er at det fins noe orden i det hele tatt.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

"De finnes" noterer Sidner i sitt hefte Om Kjærtegn "øyeblikk som aldri tar slutt".

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sidner blir plutselig sjalu på Splendid, som liksom er overalt alle steder nesten samtidig. Senere skal han skrive: "Det finnes mennesker hvis vesen er flerfoldig. De orker å fordoble ja, tidoble sin eksistens og sitt nærvær. Det viser seg hos dem som har det vanskelig, hos dem som ikke har noen å dele sin sorg eller glede med. De går hjennom livet med lange følehorn".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Og han legger hendene på bagasjebrettet, trykker de bare føttene ned i grusen, gir henne et puff, Solveig setter seg på setet og det bærer utfor, det synger i eikene, sand og småstein spruter opp, og hun trekker hele sommeren inn i lungene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ethvert menneske, selv det alminneligste av oss, har et stort eventyr inne i seg. Iblant virkeliggjøres det, iblant ikke.. men det finnes. (Litt usikker på om det er denne romanen, men det er sitat fra Göran Tunström.)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Han (Sidner 12 år) var så forundret over at hun (Eva-Liisa 7 år) kunne holde seg utenfor mørket. Det skulle ta lang tid før han skjønte at hun hadde påtatt seg et gigantisk arbeid ved å holde seg ute i lyset, som for å vise ham at det fantes der ennå.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Solveig er ennå for opptatt av sin død, det må være mye å styre med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim