Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 28 sitater

Begjær etter luksus dreper sjelens lidenskap og går siden flirende i dens begravelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og alltid har det vært slik at kjærligheten ikke kjenner sitt eget dyp før ved adskillelsens time.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For det er i sannhet livet selv som gir til livet - mens du, som betrakter deg som giver, ikke er annet enn et vitne til det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den som bærer sin moral som finstas, burde heller gå naken.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Dere skal i sannhet bli fri når deres dager ikke er uten bekymringer og deres netter ikke uten sorg og savn, men når disse tingene omgir deres liv og dere likevel hever dere over dem, nakne og ubundet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og slik et enkelt blad ikke blir gult uten hele treets tause viten, slik kan gjerningsmannen ikke begå en urett uten alle dere andres skjulte vilje.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du sier ofte, "Jeg vil gi, men bare til dem som fortjener det." Trærne i din frukthage sier ikke slikt, heller ikke hjorden på din beitemark.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men hvis du i din frykt kun søker kjærlighetens fred og kjærlighetens velbehag, da er det bedre at du dekker til din nakenhet og forlater kjærlighetens dørstokker og går inn i den årstidsløse verdenen der du skal le, men ikke all din latter, og felle tårer, men ikke alle dine tårer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For slik kjærligheten kroner deg, skal han også korsfeste deg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dere er blitt fortalt at i likhet med en lenke er dere like svake som det svakeste leddet. Dette er bare halve sannheten. Dere er også like sterke som det sterkeste leddet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken