Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 14 av 14 sitater

Barn kan venne seg til de tøffeste forhold. De er avhengige og trengende og alltid villig til å godta, finne unnskyldninger og se det gode i selv den mest grusomme tilknytningspersonen, uansett hvor lite det måtte være.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Et byttedyr blir først et byttedyr når rovdyrene jager og feller det. Det er da det blir et offer, et objekt. Og når et byttedyr blir såret under jakten, stopper det ikke opp midt i flukten for å slikke sine sår. Det venter til det er tilbake i sitt trygge hi.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg måtte lære meg å tåle smerter og leve med dem. Jeg måtte lære meg å tåle sult. Det er en pinefull følelse som sløver alle sanser, gjør deg svimmel og får deg til å miste grepet om virkeligheten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I de åtte og et halvt årene jeg ble holdt fanget, spilte jeg til en viss grad den rollen overgriperen hadde tiltenkt meg. Men jeg aksepterte den aldri som min livsrolle. Jeg ga aldri avkall på min indre identitet, jeg lot ham aldri knekke viljen min. Hadde det skjedd, ville jeg neppe ha overlevd disse årene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmEgil StangelandJakob SæthreAud- HelenBård StørePiippokattaReidun Anette AugustinLailaHelena EGodemineritaolineHanne Kvernmo RyeMads Leonard HolviksomniferumStine SevilhaugAnne Berit GrønbechLars MæhlumJulie StensethAnnamarithcTonesen81Harald KTheaTove Obrestad WøienRufsetufsaKjetilJorund KorbiKjersti SLilith NagelIngunn SHeidi LSigrid Blytt TøsdalTuridmajaTanteMamieHilde Merete Gjessingmay britt FagertveitJoannMorten BolstadGrete AastorpTjommi