Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 30 av 44 sitater

Du er jo smart, sa jeg til henne, du ser ikke så verst ut, sa jeg til henne. Skulle ikke du kunne virke i denne verden?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det ville jeg ikke, det turte jeg ikke si

Godt sagt! (1) Varsle Svar

At hun hevdet å være nøytral, men ikke var det i realiteten, for å godsnakke med alle er ikke å være nøytral, hvis den ene parten har forbrutt seg mot den andre, men det tok hun ikke hensyn til eller trodde ikke på.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

...de kvinnene hos Woody Allen som ser ut til å være dem som vil godt, som vil løse konflikter, som aldri hever stemmen...får det som regel som de vil...De har utviklet et effektivt men særlig kvinnelig maktspråk forkledt som omsorg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

De murer Palestinerne inne, sa han, det vil si ute sa han, ikke bare av sikkerhetshensyn, men for å slippe å se dem og kjenne seg igjen i dem, for ikke å bli minnet på sin egen ydmykende offerhistorie og fordi they cannot stand them because of what they have done and still do to them

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Et brudd er som en død, tenkte jeg, det gjør mest vondt i begynnelsen, så venner man seg til fraværet og langsomt avvikles den andre, den døde, den fraværende i deg.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hun øvde seg på kunsten å miste, sa hun, når det likevel ikke var til å unngå burde man miste med stil og godt humør.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Bo hadde et kjærlighetsforhold til Jugoslavia og fikk kjærlighetssorg da Jugoslavia gikk i oppløsning, da de som hadde bodd fredelig sammen begynte å drepe hverandre. Hvordan kunne det skje?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ingenting forandret seg fordi om Bo Schjerven skrev i avisen, men han sa som filosofen, at han ikke skrev for å overbevise dem som var uenige med ham, men for at de som var enige skulle vite at de ikke var alene.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Bos blikk var skeivt. Bo så det fra en annen side. Bo sa ikke bare: Dette er sant. Men spurte: Hva annet er sant.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar h