Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 19 av 19 sitater

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

I de fleste land er fengselet en mellomstasjon, og friheten er noe der fremme det går an å se fram til. I Iran er fengselet for manges vedkommende enden på reisen, og i fengsler som Evin er det mange som bare går og venter på sin egen død, samtidig som de har et lite håp om at skjebnen skal være god mot dem, og at det likevel finnes en eller annen slags rettferdighet i form av benådning eller i det minste straffereduksjon.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mitt liv har alltid vært som en elv. Den fører meg fram mot et mål et sted, jeg vet bare ikke helt hvor og når.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Min lykke handlet ikke om å tjene penger. Det var ikke Teherans velstående forretningsstand som trengte min hjelp. Det som ville gi livet mening var å hjelpe de svakeste, de elendige. Jeg var en av dem, en gategutt, og de trengte meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Et fritt menneske har tusen ønsker, men et ufritt menneske har bare ett.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

For alle er det en ekstrem påkjenning å sitte i ventecelle før en henrettelse. Er du ung, er det enda verre. Er du i tillegg offer for et justismord, er belastningen ikke til å fatte.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sharialoven, slik den tolkes i Iran, setter den nedre aldersgrense for å bli straffedømt til 15 år for gutter og ni år for jenter.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

For slik er det med jernbaneskinner, de binder land og mennesker sammen, uavhengig av hvordan menneskene har det, hva de tror på, og hvilket livssyn de bekjenner seg til.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenChristoffer SmedaasTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik Vale