Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

De fleste ballkjoler er åpenbart tegnet av fem år gamle jenter med glitterpistoler, men akkurat denne så i hvertfall ikke helt ut som det hadde vært eksplosjon i Barbiefabrikken.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

To raggete, små hester snudde nysgjerrig på hodet da jeg trasket forbi, og hjertet ble lett i brystet da jeg så at den ene bøyde hodet igjen og drakk fra et vannkar. Overflaten skimret i gull og rosa i det myke morgenlyset.
Jeg vaklet bort til vannkaret, falt ned på kne i det korte gresset og drakk store grådige slurker fra hendene. Det var regnvann, og det smakte av gjørme og jord og rust fra karet, men det brydde jeg meg ikke om. Jeg var for tørst til å tenke på noe annet enn å fukte den tørre strupen min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken