Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Hjernens frykt kan bli snudd til fred av et hjerte fylt av kjærlighet. Hjernens depresjoner kan bli snudd til glede av et hjerte fylt av takknemlighet. Hvis vi fyller hjertet med det gode, vil munnen tale det samme. Hvis vi fyller hjertet med det onde, vil tungen tale deretter. "For det hjertet er fullt av, det sier munnen", sa Jesus.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det å hvile i en tro hvor Gud kjenner meg og dypest sett vet hva jeg behøver - er kanskje den største kraften til forandring. Som regel trenger jeg ingen ny ansiktsløfting eller en ny fasade, men jeg trenger å fornye mitt indre sinn, sans og tanke. Og det er bare én makt som greier å gjøre et slikt løft. Det er kjærlighetens kraft - med en ryggrad som heter tilgivelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men stort sett går jeg til doktor Kosthold, sykepleier Glede, psykolog Sol, fysioterapeut Aktiv og teologen Hvile. De gir meg stort sett de råd og medisiner jeg trenger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Alle oppegående mennesker roper høyt om krise og katastrofe når Akerselva eller Donau blir forurenset, men svært få bryr seg om hva de fyller sine kanaler i kroppen med.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Vitenskapelig bevis er selvfølgelig greit å ha i ryggen. Men når det gjelder målinger på hvordan mat og medisiner virker på kroppen, er det alltid bare gjennomsnittsresultater som oppgis. Våre individuelle forskjeller blir aldri vist. De forskjellene er ofte meget store.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageAnne-Stine Ruud HusevågGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveLogikaKaramasov11Agnete M. Hafskjold