Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Iblant har de stirret på skyene og snakket sine egne språk. Uten å forstå hva hva ordene betyr, kan de høre følelsene som ligger bak. Bare øyeblikket betyr noe. Morgendagen fins kanskje ikke.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hvordan skal hun forklare for et barn at ingen skal trenges for nytten en har av dem, men for hva de er i seg selv?

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Huset er stille, som dødt det også. Etter hvert som barna flyttet hjemmefra, ble svigermor til anekdoter.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Badstua er for varm for tyskerne. En hel gjeng løper forbi Onni ned mot vannet. Han må le. De var kommet til Finland via Norge, og Lahja skrev at de hadde organisert en parade på bygdeveien. De marsjerte i knebukse og fjellstøvler og sang at de var rede til å møte storm og strabaser. Det er de ikke, for de tåler ikke engang en ordentlig badstue.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Fire år har hun bodd i dette kronglete og gledesløse huset. Allerede da hun flyttet inn, visste hun at hun ikke likte det. Det var uforholdsmessig stort, til tross for at det var oppført i den verste krisetida, og svigermor glemte ikke å fortelle at det var det største trehuset i bygda. Blant de andre bygningene var det bare kirka som var høyere. Kaarina syntes huset vitnet om en lyst til å vise seg fram, men beboerne stengte seg likevel inne bak tykke, brune gardiner straks det begynte å gry av dag. Den låste ytterdøra hadde ingen dørklokke.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Og et hus bygde han, stort og makeløst staselig. Han var en god mann. Men ikke for meg. Ikke for meg.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Vi har bodd førti år i samme hus, men jeg sier fremdeles ikke du til henne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Bård StøreTheaTrude JensenSolConnieEli HagelundPer LundKjersti SJulie StensethTor-Arne JensenStig TTone SundlandAnn ChristinPiippokattaVidar RingstrømGunillaRandiAMorten MüllerTorill RevheimMarianne AugustasiljehusmorSynnøve H HoelJBHarald KVariosaAvaInger-LiseHelena EAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBeate KristinAlice NordliHanne Kvernmo RyeTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTor Arne Dahl