Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 17 av 17 sitater

Livet kunne klippes over i løpet av sekunder,brått,uventet og sjokkerende dramatisk. Det fantes ingen garantier.Ikke for noen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det finnes ingen riktig eller gal måte å sørge på,la hun til. Sorg er sorg. Den er Individuell, så du skal ikke ha dårlig samvittighet, i tillegg til alt annet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det hender ein møter på nokon som ein alder kan glømme. At ein opplever følelser ein ikkje rår med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men e trur vårherre lar nokon engler gå rundt på jorda i levende live. Kofor skull han gjer det? Av di han ser at vi treng til engler i livan våre, nokon kvar av oss, svarte Oline. Du er god som ein engel, og du søng som ein engel, Oda min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og all fekk ein påminnelse om at ein skal ha stor respekt for fjellet og naturkreftene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi må ikkje vara så redd for framtida og ka som kan kom til å skje, at vi ikkje klarer å glede oss over dagen i dag. Det er jo det som er kunsten [...] at vi lever mens vi lever

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Å, du Oda, du Oda, snøftet Oline og dro ermet under nesen. Skal tru ka det blir av deg,rare lille ungen. For noken vanleg unge er du i alle fall ikkje. Ka er e da? spurte Oda og danderte de slappe hvitveisene i norgesglasset som Oline hadde fylt med vann og satt på disken. E trur du er ein litin engel , sa Oline og kikket på henne. Det er e faktisk overbevist om at du er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundSolveigFindusLilleviTheaIreneleserInger-LiseTine SundalReadninggirl30William BillisonLailaBeathe SolbergsiljehusmorTor-Arne JensenTanteMamieTralteOleKjell F TislevollVannflaskeLars Johann MiljeGrete AastorpOdd HebækCamillaVanja SolemdalMartineEvaRufsetufsaKaren RamsvikHilde VrangsagenJohn LarsenBjørg L.Lisbeth Marie UvaagHeidi LEli HagelundReidun VærnesAnn EkerhovdBente NogvaEivind  VaksvikAvaNina G