Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 17 sitater

Vi kan dett død om her vi står, av slag eller hjartesvikt eller noko anna. Men ein kan ikkje tenkje slik, da vert det jo ingen meing i å leva, Maren.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den kjærligheta,sa han lavt. Det beste og det verste en kan oppleve. Verd å slåss for, meiner no e, sa Trond og la armen om Maren. Verd å vent på, verd å gråt for. E seier som det står i salma: Å leva, det er å elska, det største di sjel kan nå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er ei meining med alt sa eldre folk gjerne når noe vondt skjedde.Maren var ikke enig i det. For henne fantes det ingen mening i at Erlend og Thorleif brant inne, eller at Sigrid og det ufødte barnet nå lå i den hvite kisten oppe ved alterringen. Hvor var meningen med slikt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enn om ho ikkje forstår at e elskar ho høger enn mitt eige liv? At e har elska ho fra før ho kom til!. E lyt sei ho det, i alle fall. Nei, det skal du ikkje set. Trond strøk henne gjennom håret. Du skal leva slik at ho forstår det, Maren min, uten at du treng å sei det. Da vil ho tru det - før eller sida.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikkje sørge over dagen i går, og ikkje frykte for morgondagen. Vi må leva no. Nyt livet,kjærligheta og løkka mens vi har den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det finnest engler, sa Oda inntrengende og la armene om halsen hennes. E ser dem ofte,mamma. Dem er der for å pass på oss og hjelpe oss.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

[...] men både du og e veit at vi berre har dagen i dag. Morgendagen veit vi ikkje noko om.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Men når alt kommer til alt, er det berre løgna att,Maren. Og løgn kjem allveg for ein dag, la han lavt til.-Og når løgna kjem for ein dag, følger skredet etter

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Likevel flommet lykken gjeenom henne som et stjerneskudd. Kanskje var det slik lykke var - ikke en tilstand man ble i for lange tider, men stjerneskudd av lysende,varm og altoppslukende glede. For en stakkar stund

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For meg er di to ringan symbolet på det som er sterkar enn vilje,forstand og brutte løfter. Det er symbol på den kjærligheta ein ikkje rår med.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserInger-LiseTine SundalReadninggirl30William BillisonLailaBeathe SolbergsiljehusmorTor-Arne JensenTanteMamieTralteKirsten LundOleKjell F TislevollVannflaskeLars Johann MiljeGrete AastorpOdd HebækSolveigCamillaVanja SolemdalMartineEvaRufsetufsaKaren RamsvikHilde VrangsagenJohn LarsenBjørg L.Lisbeth Marie UvaagLilleviHeidi LEli HagelundReidun VærnesAnn EkerhovdBente NogvaEivind  VaksvikAvaNina GAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnniken Røil