Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Et spindelvev svaier mellom ledningen og det sprukne veggpanelet. En død edderkopp sitter fast, beina krummer seg innunder kroppen og den beveger seg med pusten min. Jeg blåser ekstra hardt, men det klebrige vevet tviholder på sin skaper.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi er begge inneforstått med at samtalen er triviell, og at den gjennomføres for å hedre mamma. Vi er begge få av ord, i motsetning til hva hun var, og nå som hun ikke er her lenger, er samtalen det første som forsvinner.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det virket som om hun forandret seg når hun gikk alene på stien, at det utløste noe hos henne, og at det skjulte kameraet hadde klart å fange disse øyeblikkene som var en slags uaktsomhet hos henne, en side hun aldri hadde vist han. Den ranke ryggen og de lave skuldrene som har bud om noe ukjent.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det finnes ingen god forklaring på hvorfor jeg har valgt fire som det gode og fem som det onde, det var vel en følelse jeg fikk første gang firetallet viste seg som noe annet enn et tall, da det dukket opp og ga både trygghet og kontroll som skulle vise seg å være avhengighetsskapende. Og siden har de to talllene fungert som en slags dualisme i tilværelsen som har styrt både tanker og valg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Odd HebækAnniken RøilKaramasov11Astrid Terese Bjorland SkjeggerudJulie StensethKirsten LundChristoffer SmedaasKaren PatriciaBertyFlettiettesiljehusmorSigrid Blytt TøsdalLailaHarald KDemeterIngvild SBeathe SolbergRisRosOgKlagingLars Johann MiljeTrude JensenAnneWangTine SundalIngunnEileen BørresenVigdis VoldBerit B LieAnn ChristinStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokatta