Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Det er ikke realpolitisk mulig for britene å trekke seg ut av EF og gå sine egne veier lenger. Det er heller ikke praktisk politikk for de andre medlemslandene å tvinge dem ut mot deres egen vilje. De er i virkeligheten dømt til å leve sammen ut fra enhver rasjonell tankegang og politisk analyse - med det gi og ta som hører samlivet til. .

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tysk diplomati skal vere like omstendelig som en doktoravhandling, russernes like beregnende som et sjakkspill, franskmennenes like lunefullt som en kjælighetsaffære - og britenes like greit og liketil som en handel.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundKjell PAnn ChristinHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethBeathe SolbergMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helseth