Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Uansett hvor vanskelig livet kan være, aner det meg at det er meningen at vi skal holde ut og spille den rollen vi er tiltenkt. Det kan komme en tid da noen trenger å vite at du kom deg gjennom det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

På den ene side har man barndom og ungdom, som er den gåtefulle oppstigningen, og på den annen har man nedstigningen som er voksenliv, alderdom, det gradvise oppgjøret mellom den storslagne, kortlivede visjonen og den nøkterne realiteten.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Unggutten bak disken aner ikke hvordan man skifter dekk. Stedet minner mer om en kolonialbutikk som også selger bensin enn om en bensinstasjon der alle vet det som er verdt å vite om biler.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

LilleviMathiasPiippokattaKirsten LundAlice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente Nogva